Over Ons

De Witte Roos Garden Support Vof  is de tuinonderneming die door de jaren heen gespecialiseerd is in het ontwerpen en uitvoeren van hoogwaardige tuinprojecten.

Door  30 jaar expertise ( ervaring als basis en uitgebreid met kennis ) in het maken van tuinprojecten en de permanente opvolging van het marktaanbod van tuinstijlen, materialen , planten en aanlegtechnieken worden de opdrachten uitgevoerd met een grote kwaliteitsnorm en een hoge belevingservaring van de opdrachtgever

De invoering van de fytolicentie heeft er voor gezorgd dat het particulier gebruik van pesticiden sterk is beperkt . In dit proces is ’De Witte Roos’ de meest geschikte partner als het er op aan komt van Uw zorgvuldig geplande investering, wat een tuin de dag van vandaag toch is , op een ecologisch verantwoorde manier  te beschermen tegen allerhande voorkomende ziekten en plagen.

Missieverklaring: Als tuinonderneming groenprojecten realiseren met oog op het verbeteren van de leefwereld van alle betrokkenen. In harmonie met onze leefomgeving en met inbegrip van maatschappelijk ondernemen.

De Witte Roos Garden Support Vof  is opgeleid tot het uitvoeren van gespecialiseerde tuinwerken: van kleine stads tuintjes tot grote tuinen. Wij komen eerst ter plaatse om een grondige analyse te maken van uw tuin, wij bespreken samen met de opdrachtgever de opties die er zijn.

Voor de keuze van de planten en materialen  gaan we een ontwerp uitwerken en voorleggen aan onze opdrachtgever vooraleer we de werken inplannen. 

De uit te voeren werken organiseren we in samenspraak met de opdrachtgever. De meeste werken voeren we zelf uit, uitgezonderd grote verhardingswerken of constructiewerken waarvoor we samenwerken met zorgvuldige geselecteerde collega’s.

Door de uitvoering in eigen beheer kunnen wij niet inspelen op opdrachten die op korte termijn dienen ingepland te worden, de tijd die nodig is om de voorbereidingen te doen , en de te respecteren wachttijd wordt met de opdrachtgever gecommuniceerd.

 Bij ons primeert de kwaliteit van uitvoering en het resultaat op lange termijn boven het uitvoeren van werken onder tijdsdruk.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x