Tuinrenovatie / bedrijfstuinen/ onze services

Na vele jaren gebruik gemaakt te hebben van uw tuin is uw project na verloop van tijd aan vernieuwing toe.Samen bekijken Wij , De Witte Roos Garden Support Vof  , en U welke aanwezige elementen en planten kunnen behouden blijven en hoe wij met welke ingrepen een verjongingskuur kunnen doorvoeren. 

 

Privé tuinen

Alles zelf doen of meehelpen met de make-over van je nieuwe buitenruimte, geen probleem!

Na een eerste contact, vrijblijvend en kostenloos gaan we aan de slag voor het maken van een voorontwerp , dat na overleg , verder uitgewerkt wordt tot een tuinontwerp met matenplan, beplantingsplan en plantenlijst.

Maak een afspraak met  De Witte Roos Garden Support Vof  en wij komen bij jou langs voor een eerste gesprek. aan de hand van jouw wensen en budget maken wij de nodige ontwerpen  met een passende lijnvoering,objecten, haagstructuren, open ruimtes, infrastructuren en de verlichting..

Na akkoord wordt het plan in detail uitgewerkt met een gedetailleerde plantenlijst en een prijsofferte. Daarna zijn er de volgende opties:

 • Levering en uitzetten van de planten en jij doet de aanplanting zelf.
 • enkel levering van het plan aan en jij doet de rest.

Contacteer hier De Witte Roos Garden Support Vof  voor een afspraak >>

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Bedrijfstuinen

Het onwerpen en aanleggen van bedrijfstuinen is een onderdeel dat binnen onze onderneming speciale aandacht geniet. Door het invoeren van de pesticide-toets (verplicht voor ruimten van openbaar en commercieel nut ) voor dergelijke ruimten is het noodzakelijk van hieraan de nodige aandacht te besteden.

Als permanent bijgeschoold ontwerper is er de mogelijkheid om hierop op passende wijze een invulling te geven zodat op langere termijn het gebruik van pesticiden en het bevorderen van de biodiversiteit rond de bedrijfsgebouwen tot een aanvaardbare hoeveelheid gebracht word zonder dat dit resulteerd in bijkomen en hoge kosten voor onderhoud.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze services

Met het nodige vakmanschap houdt De Witte Roos Garden Support Vof  jouw tuin in orde. Je mag ons bellen voor de volgende onderhoudswerken:

 • Algemene snoeiwerken, snoeien van fruitbomen ; laag- en halfstam
 • Mosbestrijding , verticuteren, bemesten en doorzaaien van uw gazon
 • onkruidbestrijding volgens de geldende regelementeringen
 • Verjongen van bestaande borders, nieuwe aanplantingen (hagen, struiken,...)
 • Vellen van bomen, grote bomen worden uitbesteed aan gespecialiseerse collega's
 • Snoeiafval kan worden gehakseld of meegenomen
 • Leveren en spreiden van bodemafdekmaterialen , schors, lavasplit ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor elk budget een onderhoudsplan

Een goed aangelegde en onderhouden tuin is een essentiële waarde voor je bedrijf of woning. Maar dit brengt wel de nodige inspanningen met zich mee. 

Heb je weinig tijd om zelf in de tuin te werken? Je hebt best tijd om in de tuin te werken, maar je wil voor specifieke snoeiwerken toch een beroep doen op een vakman?

Je kan De Witte Roos Garden Support Vof  inschakelen voor alle tuinwerken van een wekelijks of maandelijks onderhoud tot een éénmalige snoeibeurt, met name:

 • Periodiek tuinonderhoud: Een aantal onderhoudsbeurten per jaar bv. snoeien van hagen, verzorging van uw gazon (maaien, verticuteren, bemesten,…)
 • Onderhoudstaken tegen uurtarief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x